Miliardarul Irinel Columbeanu are de ieri o noua masina. Nu e Rolls Royce, ci doar o jucarie.

Cel mai mediatizat miliardar din Romania a primit si doua cadouri din partea valcenilor care au luat parte la prezentarea cartii sale. Un ofiter de politie cu veleitati artistice, inspectorul Aurelian Barbulescu, i-a oferit o statueta din lut, care-l infatiseaza pe miliardar in celebra tinuta Yamamoto, cu care a facut furori la un Festivalul de Moda din Capitala. Organizatorii intalnirii lui Irinel Columbeanu cu cititorii au tinut sa-i daruiasca omului de afaceri o masinuta cu pedale, despre care acesta a mentionat ca si-a dorit-o foarte tare in copilarie, dar nu a avut-o. Potrivit biografului, in lipsa acestei jucarii, micutul Irinel s-a consolat doar cu revistele "Pif" pe care le rasfoia fericit.

Irinel nu vrea sa intre in politica

In alta ordine de idei, omul de afaceri a mentionat in discursul sau ca adora publicitatea pentru ca i-a facilitat o multime de relatii de afaceri. Cu toate ca ar avea imaginea necesara, miliardarul nu doreste sa profite de conjunctura pentru a intra in politica. Columbeanu a negat vehement ca ar fi interesat de o astfel de cariera.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.