Aflata intr-o permanenta ascensiune pe piata muzicala romaneasca, Andreea Banica s-a hotarat sa renunte la numele de scena Blondy. Nu pentru ca i-ar cere fosta sa colega, Cristina Rus, sa-i plateasca drepturi de autor, nici pentru ca a fi confundata cu Andreea Marin Banica. Ci pentru ca ea considera ca e momentul sa inceapa o noua etapa in cariera sa muzicala.
Cantareata a anuntat in cadrul unei emisiuni televizate ca a decis sa renunte in 2007 la numele "Blondy", care nu o mai reprezinta. Astfel, in viitorul apropiat, ea va aparea exclusiv sub numele Andreea Banica.

Andreea are planuri mari pentru acest an. Ea s-a gandit chiar sa coopteze o echipa de instrumentisti, cu care sa apara pe scena la show-urile de anvergura, la care sa fie insotita si de cativa dansatori. Totusi, titulatura de "Blondy" nu va muri. Cantareata, impreuna cu iubitul si impresarul sau, Lucian Mitrea, a luat decizia de a pune bazele unei alte trupe de fete cu numele... "Blondy", proiect care se va materializa in urmatorii doi ani. Pana sa puna la punct aceste proiecte destul de indepartate, Andreea ar trebui sa se mai preocupe putin si de aspectul sau fizic, deoarece s-a cam ingrasat putin in ultima perioada. Nu ca i-ar sta rau, dar macar sa nu se mai imbrace cu pantalonasi scurti, cum a venit la Eurovision sambata seara.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.