Una dintre cele mai celebre romance stabilite in strainatate, Ramona Badescu a revenit la Bucuresti, la inceputul saptamanii, pentru a-si alina dorul de cei dragi, dar mai ales pentru a onora invitatia de a fi "eroina" principala a unei emisiuni pentru femei.

Artista a marturisit ca, dupa ce a cunoscut-o la Roma, in aceasta iarna, pe producatoarea Elena Rachiteanu si a aflat despre subiectele dezbatute in emisiunea sa zilnica de la Euforia TV, a fost foarte deschisa ideii de a participa la una dintre editii. Iar numele productiei, "Femeia conduce", i s-a parut de-a dreptul extraordinar…

Asa ca Ramona a sosit la Bucuresti si, pentru ca isi adora parintii, i-a chemat si pe acestia de la Craiova, orasul copilariei sale (cand visa sa ajunga ca Stela Popescu si ca Vasilica Tastaman), sa-i fie alaturi in scurta sa vizita in tara natala, dar si in emisiunea care i-a fost dedicata. Ramona a sosit din Italia duminica seara, iar luni, toata ziua, s-a aflat si in studioul de inregistrari al lui Ovidiu Komornik, unde a lucrat la piesa compusa de acesta special pentru ea si intitulata "Te vreau pentru mine". Melodia a fost interpretata in premiera, luni seara, la emisiunea Corinei Danila.

Ramona si Ovidiu Komornik se stiu de mai multi ani si tin mereu legatura prin posta electronica. Artista isi exprimase de mai mult timp dorinta sa lucreze cu el, mai ales ca stilul lui componistic se potriveste de minune cu stilul ei interpretativ si cu temperamentul ei. Asa ca talentatul compozitor, textier si interpret a trecut la fapte… O zi intreaga, olteanca stabilita in Italia de 17 ani a muncit in studioul de inregistrari si pentru ca melodia s-a bucurat de succes, cei doi au de gand sa continue colaborarea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.