Issa, fosta jumatate a trupei Elegance, si-a inceput anul cu stangul. Dupa ce a avut patru concerte intr-o singura seara, blonda a ajuns direct la spital. Diagnosticul: bronhopneumonie. A fost rapid internata la spitalul CFR 2, insa nu a rezistat sa stea la pat multa vreme. Cantareata a parasit spitalul, si nu oricum. Blonda a plecat cu branula in vena.

Vedeta a preferat sa plece din spital cu acul semipermanent (branula) pe care-l avea in vena si sa-si administreze singura tratamentul. Issei i s-a parut mult mai tentant sa mearga sa schieze intr-o statiune de lux din Austria, decat sa zaca in spital. Plus ca Danny, noul ei iubit, si-a propus sa o mai plimbe prin Verona, Venetia si Viena. Insa nici la schi nu a avut parte de momente de liniste, cantaretei facandu-i-se rau in telecabina.

Blonda a petrecut clipe de neuitat la Venetia

Toxiinfectie la Venetia

Dupa ce si-a mai revenit a avut parte de alte probleme. De data aceasta, in Venetia. Dupa ce au luat masa la un restaurant select, atat ea, cat si Danny au facut toxiinfectie alimentara si, in loc sa se plimbe mai mult prin orasul indragostitilor, au zacut in pat. "Nu am gasit un loc in Italia in care sa mananc o supa. De ciorba nici nu poate fi vorba, ca nu au auzit! Mi-a fost dor de mancarea romaneasca. Iar cand am intrebat un ospatar de supa, mi-a sugerat sa ma duc la un supermarket de unde sa imi iau niste supe instant", ne-a mai spus cantareata. Tot la Venetia, cei doi au tras o sperietura zdravana pentru ca au fost atacati de porumbeii care au venit de-a valma sa manance semintele pe care Issa si Danny voiau sa le arunce pe jos.

20.000 de euro cheltuiti in 14 zile

Vacanta de doua saptamani a celor doi indragostiti a costat 20.000 de euro. Numai pentru cumparaturi, Issa si-a "usurat" portofelul de 7.000 de euro, bani cheltuiti pe genti, curele, pantofi, cizme, haine, ceasuri si accesorii, toate de firma. In Italia, momentele tandre ale celor doi au fost deseori intrerupte de romanii care au recunoscut-o pe Issa si i-au cerut autografe, fara sa tina cont ca aceasta statea cuibarita in bratele lui Danny.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.