Intitulat sugestiv "Avanpremiere", acest show da tonul evenimentelor din moda romaneasca in 2007, prezentand colectiile de primavara-vara propuse de Jolidon, Carmen Secareanu, Wilhelmina Arz si Irina Schrotter, plus o selectie relevanta oferita de brandul Sprider Stores, selectie ce a facut obiectul unor prezentari similare din Skopje si Sofia.

Cele patru colectii de designer care vor dezvalui tendintele sezoanelor viitoare ar putea fi caracterizate drept: "plina de atitudine, indrazneala si stil" (Jolidon), "alba, lejera minimala, cu usoare accente adolescentine" (Carmen Secareanu) "o combinatie de feminitate, neoaristocratie si romantism" (Wilhelmina Arz), "rafinata, feminina, avangardista" (Irina Schrotter).

Seara va fi deschisa in premiera absoluta de Sprider Stores, cel mai important retailer vestimentar de pe piata greceasca, ce a inaugurat recent in City Mall primul magazin Sprider din Romania. Show-ul "Avanpremiere" a avut ca punct de plecare un concept creat de Alin Galatescu, directorul artistic al evenimentului.