Trupa Simplu tocmai a terminat de filmat cel de-al doilea videoclip de pe albumul "Oficial imi merge bine". Asa cum ne-au obisnuit de la clipul trecut, baietii au mentint acelasi stil retro, specific anilor 70. Atmosfera este una ploioasa, iar actiunea se desfasoara pe un stadion in paragina. Povestea aduce in prim plan un meci de fotbal, in care se confrunta o echipa de fete si una de baieti, formata, evident, din membrii trupei Simplu.
Interesant este ca antrenorii celor doua echipe sunt interpretati de Marius Moga, pentru echipa de baieti si faimoasa actrita Maia Morgenstern, antrenoarea echipei de fete. Cei doi au avut parte de un episod dramatic, se poate spune, pe care, cu siguranta nu-l vor uita prea curand, potrivit bestmusic.ro. Intr-o scena in care cei doi se confrunta, Moga a primit un cap in gura de la rivala lui - Maia. Astfel, ceea ce trebuia sa fie doar mima a devenit, dintr-o eroare, o lovitura data pe bune. Evident, victima, adica Moga a cazut si aproape ca a vazut stele verzi, desi scena s-a repetat inainte de filmare. Asa cum era de asteptat, faza cu pricina va reprezenta unul dintre cadrele de rezistenta din videoclip. Toata echipa de filmare este extrem de multumita de rezultat si in special de prestatia Maiei.

In afara de acest videoclip, cei de la Simplu mai sunt implicati intr-un proiect important in aceasta perioada, respectiv participarea la Eurovision impreuna cu Andra. Potrivit pronosticurilor, acestia au mari sanse de a reprezenta Romania la finala concursului de la Helsinki.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.