Tocmai a semnat un contract extrem de avantajos cu televiziunea Romantica, saptamana viitoare va filma si primul videoclip din cariera sa muzicala, iar, prin februarie, martie, urmeaza sa fie si mireasa. Ce si-ar mai putea dori mai mult? Ei bine, propria afacere cu lenjerie intima. Si nu una oricare, ci isi doreste sa aduca in mod legal compania VictoriaŽs Secrets in Romania.

Oana este extrem de incantata de alegerea pe care a facut-o in ceea ce priveste postul Romantica. Ea spune despre oferta pe care a primit-o ca este una senzationala, si ca ar fi fost nebuna sa o refuze. Si cum nu este cazul de asa ceva, dupa cum zice chiar ea... bineinteles ca a acceptat. "Querida" este foarte multumita de echipa cu care va lucra la acest post de televiziune, caci este important sa te intelegi bine cu oamenii alaturi de care muncesti. De asemenea, conducerea postului este impacata cu faptul ca ea isi va lansa si cariera muzicala. Prin urmare, in calitate de cantareata, Oana va putea sa mearga la tot felul de emisiuni "de buna calitate", pentru a-si promova albumul. Singura conditie este sa nu devina propriul ei concurent si sa apara la alte televiziuni atunci cand este difuzata telenovela in care ea joaca.

Deocamdata, Oana este singurul actor ales sa joace in telenovela produsa de Lazarov pentru Romantica. Ea spune despre acest rol ca va fi cel mai bun al ei de pana acum. Mai mult decat atat, se considera flatata pentru faptul ca a primit aceasta propunere din partea producatorilor. Mai multe detalii nu poate sa furnizeze, insa, intrebata daca persoanajul principal va fi si unul negativ, Oana a spus, razand in stilul caracteristic: "va fi un personaj frumos... frumos, in felul lui, pentru ca si celelelalte personaje interpretate de mine au fost haioase".

"Pusa pe fapte"

Saptamana viitoare, ea va filma primul videoclip din cariera sa muzicala. Momentul a fost putin amanat din cauza ca nu au gasit un regizor care sa propuna un scenariu potrivit pentru videoclip. Insa problema este ca si solutionata, iar regizorul va fi, cel mai probabil, Marian Crisan. Piesa se numeste sugestiv, "Pusa pe fapte" si este in stilul RŽnŽB, "americanesc", cum ii place ei sa spuna.

Referitor la "fapte", Oana are ambitii mari in ceea ce priveste aducerea in Romania a companiei de lenjerie intima "VictoriaŽs Secrets". Potrivit spuselor ei, acest lucru este forate posibil sa se intample, avand in vedere ca are o cunostinta care poate sa puna o vorba buna pentru ea. "Sistemul pilelor e universal valabil. Poate in Romania e mai accentuat, insa ajutorul din partea cuiva functioneaza oriunde", spune ea, pe un ton optimist.

Inca nu au nasi

Oana si Pepe intentioneaza sa se casatoreasca cat mai repede, poate luna viitoare sau in martie. Oricum, Pepe este responsabil cu surprizele la acest capitol. Numai ca au o problema: dupa ce au renuntat la ideea ca familia Prigoana sa-i naseasca, acum isi dau seama ca nu au alti nasi. Si nu pentru ca nu ar avea suficienti prieteni dornici de acest lucu, ci pentru ca acestia nu sunt casatoriti. "Eu tin foarte mult la casatoria religioasa in fata lui Dumnezeu. Inseamna mult mai mult decat casatoria la starea civila. Sunt o persoana foarte credincioasa si tin sa fiu unita cu Pepe in fata lui Dumnezeu", a spus Oana.

Pana la casatorie insa, cei doi vor pleca intr-o scurta vacanta de cateva zile in Dubai, unde, dupa parerea Oanei, este Raiul pe Pamant.