Desi prezentatoarea s-a dat in spectacol, ajungand pana la a-si pune gheata intre sani, Cupa Finlandia a fost castigata de Elena Gheorghe si de barmanul cu care a facut echipa.
Cei prezenti in clubul Gaia pentru a se delecta si a-si sustine favoritii la Cupa Finlandia au avut ocazia de a o cunoaste pe Dana Savuica, actuala moderatoare a "Jurnalului intim", de la Euforia, intr-o alta postura decat cea de femeie serioasa si "devreme acasa". Nu putini au fost cei care si-au pus intrebarea daca blonda care vorbea "fara perdea" a consumat ceva mai mult alcool sau daca pur si simplu aceasta doar a vrut sa se distreze si sa iasa astfel in evidenta.

Mai precis, probabil din dorinta de a castiga competitia cu barmanul cu care a facut echipa, fostul model, imbracat in rochia cu paiete facuta cadou de socrii sai, le-a oferit invitatilor un adevarat show erotic, aceasta ajungand pana la a-si pune gheata intre sani si a vorbi pe mese despre sex. "Barmanul meu e virgin", a incercat Savuica sa puncteze. Cu toate acestea, intrecerea a avut alt invingator.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.