In studioul din Calea Victoriei se afla Iri, impreuna cu Radu Moraru, in casa Columbenilor de la Izvorani, se afla Moni, despletita si cu bebelusul in brate, iar genericul emisiunii era „Familia Columbeanu in direct cu Romania. Senzationala poveste a cuplului Irinel si Monica si a nasterii copilului lor“.
In ce a constat senzationalul "direct cu Romania"? Intr-un concurs de debitat enormitati, la care au participat, in egala masura, moderatorul, telespectatorii si cei doi protagonisti. "Sa mai spunem o data ca lapticul pe care-l bea e de la sin", zicea Radu Moraru. "Aveti grija la baita, sa nu-i intre apa-n urechi", "Lasati-i miinile si picioarele libere, n-o incatusati", ziceau telespectatorii. "Eu nasc mereu in direct, domnu’ Moraru, toate ideile pe care le am sint, de fapt, niste copii", zicea Irinel. In timpul asta, avea loc un referendum prin SMS. Se decidea cu cine seamana mostenitoarea: cu Monica sau cu Irinel? Paralel cu referendumul, i se compuneau mostenitoarei si poezii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.