Aflata in asteptarea reprezentatiei pe care o avea de sustinut pentru clientii localului, cantareata s-a incalzit la un pahar cu prietenii si a intrat rapid in atmosfera clubului. Desi privirile curiosilor inspectau ca intotdeauna masa unde obisnuitii localului stiau deja ca se afla invitatii speciali ai serii, artista si iubitul ei nu au parut deranjati de faptul ca erau in centrul atentiei. Cei doi s-au comportat cu dezinvoltura si nu le-a pasat ca sunt tinta privirilor.

Delia si-a rasfatat iubitul pe tot parcursul serii. Ea si Matteo au dansat impreuna, facand un cuplu care se evidentia prin faptul ca nu-si luau mainile unul de pe celalalt si punctau intimitatea dintre ei cu sarutari si replici spuse la ureche, care se soldau cu cascade de ras ale celor doi. Sa nu se inteleaga faptul ca acestia au fost lipiti toata seara unul de celalalt, au mai si relationat cu prietenii si cunoscutii. Insa majoritatea timpului petrecut, au acordat o atentie mai mult decat evidenta exprimarii sentimentelor pe care le nutresc unul pentru celalalt.

Ajunsa la momentul show-ului, cantareata si-a parasit iubitul pentru scena. Ajunsa pe ring, impreuna cu dansatoarele sale, Delia s-a pus pe spectacol. Artista a interpretat un numar de sase piese.