Irinel a marturisit ca-l trec fiorii cand ii schimba, personal, scutecele fetitei sale

De cand a adus-o la Snagov pe Irina, Irinel Columbeanu se ocupa alaturi de Monica si bona angajata de schimbarea scutecelor, pe o masuta speciala. "Irina este un copil cuminte, nu plange si nu ne trezeste dimineata. I-am schimbat si eu scutecele, am fost emotionat. Este o experienta interesanta. Sunt pregatit sa fac asta si pentru urmatorul copil pe care o sa-l avem tot in acest an", ne-a spus proaspatul tatic.

Pentru botezul Irinei, pe care cei doi soti intentioneaza sa-l faca de ziua lui Irinel, mai precis pe 27 mai, Columbenii nu mai sunt siguri ca-i vor nasi pe Consuelo si Adrian Mutu, asa cum anuntasera initial: "Mai este pana atunci. Nu stiu daca ei vor fi nasii, dar cred ca nu. Nu am vorbit cu ei". Omul de afaceri a mai spus ca cel putin in acest an sotia sa va evita sa mai urce pe podiumurile de prezentare, pentru a se ocupa serios de responsabilitatile pe care le are ca mama.

De la nasterea Irinei, Monica si Irinel Columbeanu par a fi cei mai fericiti parinti. Ambii si-au luat rolul in serios, pentru a-i asigura o educatie aleasa fetitei si pentru a-i oferi toata dragostea lor. De pilda, omul de afaceri a schimbat scutecele primului sau copil inca de cånd micuta a fost adusa acasa, pe masuta special achizitionata. De asemenea, Monica intentioneaza sa renunte cel putin in acest an la podiumul de prezentare, pentru a-si creste fetita, dar si... urmatorul copil pe care doreste sa-l aiba tot in acest an.

Irina se afla de aproximativ o saptamana la resedinta de la Snagov a celor doi soti, "gazduita" fiind de patutul "minune", de 1.200 de dolari, comandat special din SUA. Ea este cat se poate de cuminte, plange destul de rar, dandu-le astfel putine batai de cap parintilor. Taticul sau se ocupa in egala masura cu Monica si bona angajata de schimbarea scutecelor, pe o masuta speciala, achizitionata pe o suma de cateva zeci de milioane de lei. "Irina este un copil cuminte, nu plange si nu ne trezeste dimineata. I-am schimbat si eu scutecele, pe masuta, am fost emotionat, e si normal. Este o experienta interesanta. Sunt pregatit sa fac lucrul acesta si pentru urmatorul copil pe care o sa-l avem tot in acest an", ne-a spus chiar Irinel.

Daca pana mai ieri acesta spunea ca-si doreste un baiat, vazand-o pe Irina si bucurandu-se de zambetul ei, omul de afaceri s-a razgandit: "Nu conteaza daca urmatorul copil va fi fata sau baiat, nu avem preferinte. Ce o vrea Dumnezeu".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.