"Am ramas in relatii de prietenie, nu stiu daca s-a pus problema ca eu sa fiu acceptata, poate au discutat asta intre ei, insa Lucian nu mi-a spus nimic", ne-a spus fosta Miss Playboy

Dupa ce s-a elibe­rat din relatia tumultuoasa pe care a avut-o ani la randul cu Marian, iubitul ei din adolescenta, Oa­­na Ioni­ta nu a stat prea multa vreme singura, pentru ca in viata ei si-a facut apa­ritia un nou barbat. Pe Lucian Becali, vedeta Playboy l-a cunoscut, in toamna anului trecut, la o prezentare de moda in clubul "Rich" din Bucuresti. Bruneta era maestrul de cere­monii, iar nepotul favorit al patronului stelist se numara prin­tre invitatii care au licitat pentru rochii in scopuri caritabile.

Potrivit celor prezenti la eveniment, cei doi s-au amorezat la pri­ma vedere si au ramas impreuna chiar din a­­­cea seara. Din pa­­cate, ale­gerea lui Luci­an nu a obtinut si apro­barea ce­­lor din fa­­milia acestuia. Sur­se neoficiale sustin ca Oana nu era agreata de patronul Stelei pentru trecutul ei de model Playboy si, din acest mo­­tiv, bruneta nu avea cum sa emi­­­ta pretentii la o relatie seri­oasa cu nepotul favo­rit al finan­tatorului stelist. Conform "Fa­­na­tik", Lu­­cian ar fi iesit din gra­tiile ge­­nerosu­lui Gigi Be­cali, da­­ca in­­­­­­­sista sa ai­­ba o iubita ca­re sa nu fie pe placul familiei.

Contactat te­­lefonic, patronul echipei din Ghencea a negat ca ar fi intervenit in viata amoroa­sa a nepotului sau. "Pe mine nu ma de­­ran­jeaza. Daca fata e frumoasa, de ce nu? Lu­­cian nu e casatorit, deci nu vad care ar fi pro­blema. Pe mine ma intereseaza ca Lu­­cian sa nu fumeze si sa nu se drogheze, nu cu cine umbla", a spus Becali, care a respins varianta ca si-ar fi dezmostenit nepotul pen­tru slabiciunile lui sentimentale.

La ran­dul ei, Oana sustine ca nu acesta a fost motivul des­partirii, dar nu ex­­­clude total e­­xis­­tenta unei atitudini ostile a fa­­miliei lui Lu­­cian.

Lucian Becali,colectionar de vedete


Nepotul preferat al lui Gigi Becali s-a remarcat de-a lungul timpului ca un adevarat colectionar de vedete, lui atribuindu-i-se cuceriri precum VJ-ita MTV, Diana Munteanu, sau voluptuoasa blonda de la Antena 1, Roxana Ionescu. In pe­­rioada in care a fost iubita lui Lucian Becali, Diana Munteanu devenise si o infocata suportera a echipei Steaua.