Ana Maria si Cristi s-au cunoscut la petrecerea unor prieteni comuni, si de atunci sunt nedespartiti. Apropiatii si familia sustin ca Ana Maria si Cristi formeaza un cuplu deosebit, care evolueaza destul de repede si sigur, relatia acestora bazandu-se pe faptul ca se completeaza reciproc. Mai mult decat atat, planurile celor doi in ceea ce priveste relatia sunt cat se poate de serioase.

"Intotdeauna am apreciat la o femeie ambitia de a-si crea o cariera solida, independenta, stilul si rafinamentul. Si toate aceste calitati le-am regasit la Ana Maria, care a reutit sa ma atraga si prin sensibilitatea si inocenta ei", a declarat Cristi.

La randul ei, Ana Maria spune ca ceea ce a atras-o la Cristi inca de la inceput a fost faptul ca stie foarte bine ce isi doreste o femeie. "Langa el ma simt in siguranta si cred ca este persoana care imi poate oferi tot ceea ce am nevoie pentru a fi fericita", a spus Ana Maria. Ce doi au foarte multe lucruri in comun, iar relatia pare sa fie pe drumul cel bun. In primul rand ii leaga muzica, avand in vedere ca Ana Maria este cantareata, iar Cristi Stanciu profeseaza ca Dj la un post de radio si ca Vj la un post muzical.