Singurul regret ar fi acela ca nu prea mai are timp de vacante. Dar Andreea si Lucian Mitrea, iubitul si, totodata, impresarul ei, incearca sa imbine utilul cu placutul. Spre exemplu, saptamana aceasta cei doi au fost in Spania, unde Blondy a avut un concert. Bineinteles ca au profitat de excursia in interes de serviciu si au facut si ceva cumparaturi. Mai mult pentru Andreea, ce-i drept, mai ales ca este si sezonul reducerilor, de care cantareata a profitat din plin.

Desi s-au si relaxat in aceasta excursie in Spania, cei doi isi doresc si o vacanta adevarata. In contextul in care majoritatea artistilor pleaca in vacanta in luna ianuarie, cei doi au amanat momentul pentru luna viitoare. Avand in vedere ca Andreea s-a nascut si a crescut la malul marii, cei doi isi doresc sa mearga intr-una dintre "Tarile calde", mai precis in Dubai.

Din primavara acestui an, Andreea isi va relua si cariera in televiziune, la postul Romantica, alaturi de buna sa prietena, Teo Trandafir. Ea va prezenta o emisiune de divertisment, insa momentan nu vrea sa dezvaluie mai multe detalii in legatura cu formatul acesteia.