Desi parca avem senzatia ca revedem la infinit acelasi film, cu aceleasi personaje si chiar cu aceleasi intamplari, lucrurile parca s-au mai schimbat putin acum in ceea ce priveste relatia dintre membrii familiei Prigoana. Mai exact, Adriana este pe punctul de a-l intoarce pe sotul ei impotriva presupusei lui amante, domnisoara Argentina. Nu numai ca aceasta nu mai locuieste in garsoniera care era cumparata pe numele fiului lui Silviu, dar chiar Bahmu´ se sfatuieste cu sotul ei daca sa depuna sau nu plangere penala la politie impotriva Argentinei.

Momentan, Adriana nu este foarte hotarata din acest punct de vedere, insa exista toate sansele ca ea sa o dea in judecata de domnisoara Argentina, dupa cum a afirmat la emisiunea lui Dan Diaconescu de miercuri seara. Mai mult decat atat, Adriana ar avea toate instrumentele necesare acestui demers, avand in vedere ca exista in anumite cotidiene bucurestene afirmatii defaimatoare ale Argentinei la adresa ei. Bahmu´ a mai spus, de asemenea, ca Argentinei i-ar fi imposibil acum sa-si retraga plangerea, deci este foarte probabil ca cele doua foste rivale sa se intalneasca pe salile tribunalului.

Isi serbeaza cununia religioasa

Desi s-au casatorit si au divortat de atat de multe ori incat nici ei nu mai tin socoteala, cuplul Adriana-Silviu nu a facut decat o singura cununie religioasa, pe care o sarbatoresc in aceasta perioada.

De altfel, acesta a fost si unul dintre motivele excursiei in America. In opinia Adrianei, celelalte casatorii nu au fost decat niste drumuri si contracte la primarie. Ca asta e, lumea mai si divorteaza. Cu toate ca priveste lucrurile destul de detasat, doamna Prigoana spune ca nu ar mai suporta sa mai treaca inca o data printr-un divort. "Cred ca fac atac de cord in direct, daca se mai intampla o data", a spus ea. Constienta fiind de faptul ca sotul ei ar putea deveni unul dintre cei mai ravniti burlaci, intr-o "tara unde multe femei sunt muritoare de foame", Adriana este hotarata sa nu-i mai dea drumul, de aceasta data. Ea s-a aratat ca fiind o femeie foarte inteleapta si chiar a afirmat ca i-ar ierta lui Silviu o aventura, daca acesta s-ar intoarce acasa, dupa aceea. "Ca doar nu ai de unde sa stii ce face omul la birou si este datoria unei femei sa faca tot posibilul sa-si tina casa si familia", este de parere Adriana.

"Daca ar fi fost un copil, nu ar mai fi fost divorturile"

Privind in urma, Adriana este destul de linistita acum. Mai mult decat atat, ea admite ca sunt femei care traiesc sau au trait drame mai mari decat a ei. La un moment dat, ea a afirmat ca cel mai important aspect al unei relatii il reprezinta copiii. In opinia Adrianei, nicio relatie nu este implinita pana nu faci un copil. Bahmu´ chiar este sigura de faptul ca daca ea si Silviu ar fi fost parinti, toate aceste divorturi nu s-ar mai fi petrecut. In acest sens, ea a negat zvonurile conform carora acum ar fi insarcinata, spunand totusi, ca-si doreste foarte mult sa devina mama. Insa pana acum nu a fost sa fie decat o singura data, acum un an si jumatate, cand a pierdut sarcina. Dar Bahmu´ este optimista si spune ca atat ei cat si sotului sau, le place foarte mult "procesul tehnologic" prin care ar urma sa ramana insarcinata.