Esti indragostit, draga cititorule, si nu stii cum sa-i aduci la cunostinta faptul celei care te-a adus in aceasta stare? Te ajut eu, fiindca am auzit, in emisiunea de nunti de pe Antena 1, o declaratie de dragoste careia n-are cum sa-i reziste nici o femeie de pe planeta (autorul: un ginerica, mare fan de manele): "Cind ai aparut in viata mea, era negru totul si tu ai reusit sa luminezi, iar acum ai reusit sa faci becul sa lumineze tot timpul". Eeeee? Acuma ma crezi ca n-ai cum sa dai gres cu aceste cuvinte? Iar daca, dupa ce i le spui, iti faci si un tricou cu un bec, pe care sa-l porti la toate intilnirile romantice cu ea, iti zic eu ca o s-o faci praf. Praf si pulbere. Cind o sa vada becul, o sa lase tot si o sa mearga cu tine la capatul lumii. Si dac-o sa-i ceri asta, si daca n-o sa i-o ceri…

Tot de la emisiunea de nunti ("Tablou de nunta" o cheama), dar de data asta nu mai e de bine. De data asta e vorba despre o chestie care mie mi-a dat fiori pe sira spinarii, adicatelea, de faptul de o prostie imensa pe care-a facut-o unul dintre participantii de sex urit la nunta "moderata" de Mama Natura. Sa vedeti, dom’le, ce-a facut inconstientul: a auzit-o fredonind si, ca s-o flateze, a intrebat-o de ce nu se apuca de cintat!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.