Anda Adam se pregateste sa intre in studio pentru un nou album. Dupa ce a primit discul de aur din partea casei sale de productie si este pe punctul sa-l "incaseze" si pe cel de platina, cantareata vrea sa socheze cu viitorul material. Tocmai de aceea a batut palma cu o echipa de coregrafi germani care au colaborat in trecut cu Mariah Carey, Janet Jackson si Sarah Connor.

Desi prima piesa care va avea un videoclip nu este gata inca, Anda s-a gandit la toate. Marius Moga o compune, Iulian Moga se va ocupa de regie, iar celebrii dansatori nemti ii vor alcatui coregrafia si vor aparea alaturi de ea in clip.

"Am mare incredere in ei, mai ales ca am vazut deja ce pot. In urma cu doua saptamani au venit in Romania sa se familiarizeze putin cu lucrurile de aici si i-am dus intr-un club. Dansatorii de acolo le-au remarcat miscarile si i-au invitat pe scena pentru un duel. A fost senzational! Toata lumea s-a apropiat de scena sa vada ce nu mai vazusera.

Sunt renumiti in muzica internationala. Au colaborat cu artisti ca Mariah Carey, Janet Jackson si Sarah Connor", ne-a declarat Anda, mandra de achizitia sa. Si daca tot i-a convins sa vina in tara, le-a propus si o afacere: sa se asocieze in vederea deschiderii unei scoli de dans la care sa predea "street dance". Si, culmea, au acceptat.
Satula sa caute mereu sali pentru repetitii, Anda si-a pus la punct propria sala de dans. Pentru ca nu o foloseste mereu, si-a facut o mica afacere inchiriind-o artistilor care au aceeasi problema.

Cu 25 de lei noi pe ora, acestia isi fac treaba fara sa-i deranjeze nimeni.

Ieri dimineata, chiriasii au fost cei de la K1 si Rednex, care au repetat pentru Eurovision. In acest spatiu isi va deschide Anda sala de dans in asociere cu coregrafii nemti. In urma discutiilor, au stabilit ca, in curand, amatorii vor putea lua cursuri de "street dance" de trei ori pe saptamana.

Desi a declarat, cand a avut ocazia, ca Anda Adam nu i se pare un artist in adevaratul sens al cuvantului, Marius Moga si-a schimbat parerea despre ea in momentul in care au inceput colaborarea. Fiindu-i pe plac, bruneta a obtinut un loc fruntas pe lista prioritatilor compozitorului, nemaifiind obligata sa astepte atunci cand are nevoie de un hit. Urmatorul album al cantaretei va purta integral semnatura lui Moga, iar lucru la el va incepe, fara amanari, cel tarziu saptamana viitoare.

Mezina celei mai talentate familii muzicale a Americii, Janet si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru muzica, influentata intr-o mare masura de fratii ei, recunoscuti ca Jackson 5. Alaturi de acestia, Janet a aparut pentru prima oara pe scena la varsta de 7 ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.