Pentru Daniela Nane (35 ani) si Andrei Zinca (53 ani) dragostea a venit in regim "de urgenta". Regizorul vaduv si actrita divortata s-au indragostit pe platourile de filmare ale serialului difuzat sezonul trecut de TVR 1, "La urgenta".

Daniela i-a jurat credinta lui Andrei in vacanta de iarna

Daca la inceput au fost extrem de precauti, negand cu inversunare existenta unei povesti de dragoste, Daniela si Andrei au intrat in noul an mult mai relaxati. Paparazzii revistei "Spy" i-au surprins pe cei doi amorezi sarutandu-se in fata unui restaurant din Capitala. Aceasta este a doua aparitie a cuplului in public dupa cea de la Premiile Tv Mania.

Curajul de a se afisa in public in astfel de ipostaze tandre le-a fost dat, se pare, de noul statut pe care l-au dobandit. Zvonurile unei casatorii secrete peste Ocean, completeaza declaratia pe care Daniela Nane a facut-o intr-o emisiune la Radio Guerilla, la inceputul anului. Intrebata daca se va casatori cu regizorul Andrei Zinca, actrita a spus franc: "Nu mai avem 20 de ani. Suntem doi oameni maturi si trebuie sa ne gandim la o relatie serioasa".

Cununia civila s-ar fi desfasurat, cel mai probabil, in SUA, unde Andrei Zinca are resedinta, intrucat la Primaria Sectorului 1, cea de care apartine Nane, nu a fost inregistrat nici un act cu privire la casatoria lor. Regizorul si actrita au profitat de vacanta pentru a se face nevazuti, jurandu-si credinta vesnica departe de tara.

Ei nu se afla la primul mariaj

Daniela a fost casatorita cu Viorel Popa, patronul Cibela Group, cu care are un fiu, Codrin, si de care a divortat in 2002, la un an dupa ce a fost inchis pentru inselaciune. Andrei Zinca este fiul renumitului scriitor de romane politiste Haralambie Zinca. Regizorul are doi copii, Sebastian si Bela Carolina. Prima lui sotie, Emily, a murit in urma cu multi ani.