Banuita ca ar aparea fara bikini in fata publicului, Andreea Banica lamureste misterul

Desi i s-a dus faima ca ar aparea in concerte fara lenjerie intima, Andreea neaga aceste zvonuri: "Nu este adevarat, aveam chiloti pe mine, doar ca erau de culoare bej. Nu as putea fi atat de inconstienta incat sa apar pe scena, in fata publicului, fara nimic pe sub fusta. Eu si cand dorm port chiloti". Cantareata a mai adaugat ca cel care i-a facut aceasta poza nu vrea decat sa-i faca rau si sa-i denigreze imaginea: "Acel individ nu vrea decat sa-mi strice imaginea".

Shopping la Madrid

Andreea a fost plecata, saptamana aceasta, in Spania, unde a cantat pentru comunitatea de romani, prezenti in numar mare s-o vada pe Blondy si pe dansatoarele ei: "A fost o senzatie unica, am cantat intr-o corrida si, cand am intrat pe scena, era o multime de oameni veniti sa ne asculte". Cantareata a fost insotita si de iubitul si impresarul ei, Lucian, dar si de formatia Akcent, impresariata tot de prietenul Andreei.

Desi a avut mai multe spectacole, vedeta si-a gasit timp sa colinde si magazinele din Madrid, mai ales ca a nimerit perioada reducerilor: "De data asta am stat trei zile si ne-am plimbat, am facut shopping de ne-am saturat. Mi-am luat haine multe, pantofi, genti, parfumuri, tot ce mi-a placut". Andreea spune ca a cheltuit multi bani, dar nu regreta, pentru ca a si castigat in egala masura: "Muncesc foarte mult, asa ca imi permit sa-mi fac si eu capriciile cand am timp de cumparaturi".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.