Va ziceam zilele trecute ca, in emisiunea "Danutz SRL", aia in care a evoluat alaturi de Corina Chiriac, Adrian Nastase a fost obligat sa cinte citeva dintre cintecele acesteia, in functie de cum erau numerotati niste pestisori de plastic, pe care ea ii pescuia dintr-un acvariu, cu o undita de jucarie. Am uitat insa sa va spun care dintre aceste cintece l-a pus pe fostul premier al Romaniei in situatia cea mai jenanta.

I-auziti aici refrenul, ca atita am retinut: "Suzaaana, Suzaaana, Suzaaana, tu esti gargaariita meaaaa". Mi-a fost mila de el, sincer va spun, si, in momentele alea, viata mi s-a parut chiar foarte nedreapta. Va dati seama ca omul asta, care-si bea dimineata cafeaua cu ochii-n Grigorescu si Tonitza, acest rafinat degustator de arta, a ajuns sa se intrebe la televizor, cu o voce care ar fi eliminata instant si din corul comunei Baltati, unde e gargarita lui?

Pai, in conditiile astea, miine-poimiine o sa-l vedem dindu-si jos camasa, pe muzica, la "Folclorul contraataca" sau facindu-i declaratii de dragoste, la misto, Danielei Gyorfi, sub atenta si directa supraveghere a Mihaelei Tatu de la "De 3 x femeie". Hai ca nu mai insist, ca, vorba cuiva, "imi si vine sa si pling".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.