Desi in aceasta perioada Andra este destul de ocupata cu repetitiile pentru selectia nationala Eurovision, cantareata, in calitate de studenta mai are inca o grija: sesiunea.

Andra este studenta in anul al II-lea la Facultatea de Pedagogie Muzicala de la Spiru Haret, la sectia Canto muzica usoara si marturiseste ca are mari emotii cu examenele: "Fiecare sesiune este foarte importanta pentru ca in fiecare semestru exista cateva materii care sunt mai dificile. Anul acesta, de exemplu, ma tem cel mai mult de cursul de Contrapunct, la care avem de realizat compuneri pe anumite teme date si care imbina teoria cu matematica", povesteste artista.

Cu toate ca Andra este un nume cunoscut in peisajul muzical autohton, ea spune nu are parte de tratamente preferentiale din partea profesorilor de facultate: "Suntem tratati toti la fel, in functie de cunostintele pe care le avem in domeniul muzical si nu de cine suntem. Sincer, mi se pare normal sa fie asa, mai ales ca multi dintre colegii mei au chiar mai multe studii de muzica la activ decat mine, care, inainte de facultate, am facut doar lectii de pian", a adaugat Andra.

In ceea ce priveste Eurovisionul, Andra are mare incredere in piesa pe care o canta in duet cu Simplu si spune ca daca publicului ii va placea piesa, ea ar fi foarte mandra sa reprezinte Romania la finala de la Helsinki.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.