Cele doua Andre, Andreea Balan si Andreea Antonescu au fost mai intai colege de trupa, dupa care rivale, iar acum din nou ca in vremea adolescentei, prietene.

Relatia dintre ele nu este foarte stransa, dar mai vorbesc la telefon sau atunci cand se intalnesc pe la diverse evenimente. Andreea Balan chiar a ajuns sa o consilieze pe fosta sa colega in ceea ce priveste cariera sa muzicala.

Desi a lansat doua albume, succesul Andreei Antonescu, alias AndreEA in calitate de interpreta solo este indoielnic. A avut cateva videoclipuri si un contract cu una dintre cele mai bune case de discuri din Romania, insa acestea s-au dus pe apa sambetei. Contractul a expirat, iar AndreEA a ramas pe drumuri din acest punct de vedere.

Afland de acest lucru, Andreea Balan s-a dovedit a fi foarte saritoare, si chiar a incercat sa-i puna o vorba buna fostei sale colege de trupa la managerul casei sale de productie. Numai ca incercarea sa a fost sortita esecului. Lobby-ului din partea Andreei B. nu a dat niciun rezultat pozitiv. Afacerea este afacere, banii sunt bani, iar Andreea Antonescu nu reprezinta la ora actuala pe piata muzicala romaneasca un produs vandabil. Cam aceasta a fost concluzia patronului casei de discuri. Prin urmare, daca nu are de gand sa se lase de cantat intre timp, publicul va mai avea ceva de asteptat pana sa o asculte din nou pe AndreEA cantand. Nu ca ea nu ar vrea, insa mai trebuie sa fie si producatorii interesati.

Bani din imobiliare si mezeluri

Probabil daca ar fi avut probleme financiare, AndreEA s-ar fi grabit sa-si relanseze si cariera muzicala. insa momentan, ea prefera sa se ocupe de afacerea imobiliara pe care o detine si sa mearga in America, tara sa preferata, cat de des poate, unde isi face cumparaturi de lenjerie intima si operatii estetice. Avand in vedere ca este fericita posesoare a unei vize pe zece ani, de ce sa nu profite de acest lucru? Nu in ultimul rand, cantareata isi dedica timpul iubitului sau, Traian spak, din Slatina, patronul unei prospere companii de mezeluri. Exista chiar zvonuri conform carora relansarea muzicala a Andreei se va baza in principal, pe banii iubitului sau, cu care locuieste intr-un apartament situat in zona centrala a Bucurestiului.

AndreEA chiar a afirmat recent ca nu se gandeste sa renunte la muzica, pentru ca acesta este un aspect foarte important al vietii ei. Ea a mai spus ca momentan lucreaza la noul ei proiect muzical, dar ca nu vrea sa repete greselile din trecut. Prin urmare, relansarea va fi amanata pana in momentul in care AndreEA considera ca piata muzicala romaneasca are un loc si pentru ea. Ea este constienta de faptul ca exista o mare concurenta in industria muzicala autohtona, insa AndreEA este hotarata sa razbeasca.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.