Nunta anului 2006 a fost considerata de multi cea a sotilor Consuelo si Adrian Mutu, oficiata pe 9 octombrie 2006, la Roma.

La aproape patru luni distanta, "Evenimentul zilei" a reusit sa-l descoasa pe preotul care a oficiat cununia religioasa. Nicolae Isache a ajuns din intamplare la acest eveniment. Preotul in varsta de 32 de ani s-a nascut in Tarpestii Neamtului, din judetul Neamt, dar are parohie in comuna Ostrov, din judetul Constanta.

El a ajuns sa slujeasca la "Abazzia delle Tre Fontane", cea mai mare biserica ortodoxa din diaspora, in baza unui parteneriat intre Biserica Ortodoxa Romana si Consulatul Romaniei din Italia.

Preotul paroh al respectivului lacas de cult este pitesteanul Juvenalie Ionascu, dar acesta n-a putut oficia cununia. Nici parintele Nicolae Isache n-a tinut in mod special sa oficieze aceasta slujba. Pur si simplu, asa s-a nimerit. "N-a fost nimic stabilit dinainte, ci s-a intamplat ca eu sa fiu prezent acolo la momentul cununiei", a spus Isache.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.