"2 in 1" e titlul celui mai nou hit R.A.C.L.A, care a readus in atentia publicului o trupa cu state vechi in hip-hopul romanesc.
Albumul "DEXteritate" este prima colaborare a trupei R.A.C.L.A cu casa de discuri Roton si s-a materializat in dorinta de a provoca o revenire spectaculoasa a unei trupe care intr-adevar merita. Alaturi de Dee, cu care baietii de la R.A.C.L.A colaboreaza, la prima piesa lansata au realizat clipul coverului "2 in 1".

La intrebarea de ce au ales un cover ca prim single, Rimaru si Connect-R au declarat relaxati: "Avem un album de 23 de piese. E destul de consistent incat sa nu ne fie frica de reactia publicului la aparitia unui cover. 2 in 1È nu a fost menit sa fie single, insa a iesit extrem de bine si nu era cazul sa nu o luam in considerare doar pentru ca e cover. Noua ne place foarte mult!" Pe acest nou album semnat R.A.C.L.A apar invitati precum: VeritaSaga, instrUMAN, Dee, Matteo si Krueger. Acest material abordeaza atat teme personale, cat si generale, ca de exemplu "Casa de copii", care e o atentionare la adresa plagiatorilor. In cadrul acestei piese, Rimaru si Connect-R au jucat putin teatru, jucand rolurile unor no-name ce plagiaza trupele valoroase din tara.