Irinel Columbeanu da semne ca deja incepe sa-si faca probleme in ceea ce priveste propria avere si modul in care aceasta va fi gestionata atunci cand el nu va mai fi in viata.
Daca miliardarul nu are nimic impotriva faptului ca sotia sa, Monica are preocupari de manechin si studiaza la o facultate de Comunicare si Relatii Publice, el si-a exprimat gandul ca ar vrea ca Irina sa fie "mai baietoasa, si sa o determin sa devina afacerista", dupa cum chiar el s-a exprimat. in cele din urma, Irinel a spus ca nu se va implica foarte mult in viata profesionala a fiicei sale si ca o va lasa pe ea sa decida ce cariera va urma. Cert este ca miliardarul va incerca sa-i ofere Irinei o educatie cat mai buna si se va stradui ca micuta sa nu se transforme intr-un copil rasfatat.

Desi Irina Columbeanu nu s-a nascut decat de sase zile, ea este deja "proprietara" unui apartament de aproximativ 250.000 de euro, situat in zona Aviatiei din Capitala. Acesta este un cadou primit din partea parintilor lui Irinel, care sunt foarte incantati de proaspatul lor statut de bunici. Desi Irinel a spus ca nu-si doreste un copil rasfatat, este destul de greu de crezut ca toate cadourile primite pana acum si cele pe care Irina le va primi in continuare, nu o vor transforma pe micuta intr-un copil care crede ca totul i se cuvine. insa toate aceste gesturi sunt de inteles, avand in vedere bucuria din sufletul familiei Columbeanu. Sunt atat de bucurosi, incat vor sa devina inca o data parinti, tot in cursul acestui an.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.