Parlamentarul britanic Lembit Opik a avut un prim conflict cu Margit, mama iubitei sale Gabriela Irimia de la Cheeky Girls. Potrivit tabloidului "The Sun", politicianul s-a vazut nevoit sa-si contramandeze, pe considerente de imagine, participarea in cadrul unui interviu pentru care "soacra" semnase deja contractul cu postul UKTV.
Politicianul in varsta de 41 de ani si cantareata pop de numai 27 au fost invitati sa vorbeasca despre relatia lor in emisiunea lui Terry Wogan, "Gold talkshow", de la UKTV. Mama Gabrielei si totodata impresarul ei, Margit, a fost imediat de acord si a semnat contractul. Nu a discutat insa cu iubitul fiicei sale care fusese avertizat de colegii din Parlament ca o astfel de miscare va dauna enorm carierei lui politice, mai ales ca interviul urma sa se tina in cadrul postului pentru care lucreaza fosta lui logodnica, Sian Lloyd. Un motiv suficient de bun pentru a pune pe jar intreaga presa de scandal. Refuzul lui Opik a starnit mania lui Margit cu care a intrat imediat in conflict. Surse din UKTV au declarat pentru "The Sun" ca disperarea Gabrielei si a mamei sale dupa publicitate a starnit de fapt spiritele.
In urma cu o saptamana, Lembit Opik a declarat in cadrul unui interviu ca nu are o relatie normala cu mama iubitei sale. "Imi era frica de Margit si, sincer, inca imi este", a marturisit parlamentarul revistei "Hello".

Cu toate acestea, despre Gabriela a avut numai cuvinte de lauda in declaratiile facute in materialul de opt pagini care ii infatisa pe cei doi indragostiti in mai multe ipostaze in fata unui hotel: "Imi place Gabriela pentru inteligenta ei". Mai mult, acesta se gandeste la relatia lor in perspectiva si spera ca, in timp, mass-media va trece peste problemele legate de varsta. "Gabi este foarte matura din punct de vedere afectiv", considera Opik.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.