Regina pop Kylie Minogue are inca un motiv de indreptatita mandrie. Desi, ce-i drept, nu a rescris istoria muzicii, australianca face parte din selectul grup al celor care au parte de un muzeu chiar inainte sa treaca in dimensiunea posteritatii. Astfel, conationalii ei i-au pregatit o ampla sectiune speciala la Melbourne Arts Center, sub forma unei expozitii care va fi itinerata pe intreg mapamondul.
Pentru expozitia inaugurata recent in Melbourne, orasul sau natal, dragalasa Kylie a donat mai bine de 300 dintre costumatiile de scena purtate de-a lungul carierei, inclusiv celebrii ei pantalonasi scurti aurii sau rochita roz imbracata in timpul turneului "Intimate and Live".

Expozitia nu ii lasa insa pe fani fara delicatese, caci starleta a donat personal ochilor amatori de arta anumite accesorii intime. "Sunt nespus de fericita pentru ca toaletele mele de scena si-au gasit o 'casa>>, in care stiu sigur ca vor fi intretinute si bine pastrate. Imi inchipui ca oamenii vor sa vada si lacrima sau picatura de sudoare care a marcat costumele, caci pentru mine ele dau viata costumelor. A fost o experienta uimitoare si sunt onorata ca Melbourne Arts Center doreste sa pastreze costumele mele intr-o sectiune permanenta", a declarat cea mai faimoasa australianca in viata.

Sase teme vestimentare

Programata sa parcurga intregul continent al cangurilor inaintea demararii unui amplu turneu mondial, expozitia dedicata vietii de scena a lui Kylie va mai include si raritati ca rochia alba din muselina, marca Jenny Bannister, pe care solista a purtat-o la filmarea videoclipului care a facut-o celebra, "I Should Be So Lucky". Separata in sectiuni care ilustreaza sase teme, expozitia include si diferite aspecte-document ale vietii muzicale a lui Kylie, documente video de arhiva sau din turnee. O sectiune speciala este dedicata evolutiei stilului sau vestimentar, de la salopeta din jeans din serialul "Neighbours" pana la sofisticatele toalete semnate Dolce & Gabbana sau Chloe.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.