Cantareata s-a hotarat: la cei 38 de ani ai sai vrea sa devina mamica. Daniela recunoaste ca, in decursul anilor, a facut cateva intreruperi de sarcina, insa cu noul sau iubit, George Tal, isi doreste un copil: "Am facut doua operatii la sani, recunosc ca am silicoane, si am inteles ca nu vor fi probleme cand voi alapta. M-am hotarat ca dupa nastere voi mai suporta o noua operatie de remodelare a bustului".

Daniela a facut deja o vizita la ginecolog, iar vestile sunt imbucuratoare: "Doctorul mi-a confirmat, in urma unor analize minutioase, ca sunt apta sa devin mama. Dupa ce am avut cateva sarcini nedorite, am apelat la anticonceptionale, dar, acum, considerand ca mi-am gasit jumatatea, am renuntat la pilule".
Cat priveste mult-asteptata cununie civila a Danielei Györfi cu George Tal, iata ca interpreta nu a mai dorit sa faca risipa de amanunte privind data si locul desfasurarii evenimentului: "Cred ca cel mai bine ar fi sa urmez exemplul mai multor cupluri de vedete din tara care s-au casatorit in secret. Doresc langa mine doar prieteni apropiati, caci nu vreau sa fiu barfita si la cununie".

Desi s-a dus vestea ca soacrele sunt "poame acre", nu de aceeasi parere este si Györfi, care are numai cuvinte de lauda la adresa mamei lui George: "Este o femeie de treaba. Am avut-o de curand pe mama internata in spital, iar ea a venit de la Bacau si ne-a ajutat. Ne aduce si mancare, cand trece prin Bucuresti. Este important sa te placa si mama barbatului pe care il iubesti, nu de alta dar, in caz contrar, o relatie se poate distruge".

"Pot alapta si cu silicoane"

Desi are implant de silicoane, Daniela Györfi nu-si face griji privind modul de alimentatie a bebelusului, pe care spera sa-l conceapa cat mai curand: "Cand mi-am facut implantul, doctorii m-au asigurat ca voi putea alapta fara probleme, caci este plasat sub glandele mamare. Sunt atatea alte exemple de vedete aflate in situatia mea, care au nascut si si-au putut hrani copiii la san, fara complicatii", a declarat interpreta.