Andreea Marin si Stefan Banica junior par sa-si fi propus ca la acest inceput de an sa cutreiere Europa si sa nu piarda nici macar o zi din vacanta lor prelungita fara a vizita marile orase ale Vestului si sa nu rateze nici una dintre locatiile de lux care se bucura de faima pe batranul continent. Daca Barcelona a fost destinatia aleasa de acestia pentru a sarbatori trecerea dintre ani, cei doi au ajuns pentru aprovizionarea cu cadouri si tinute de ultim racnet la Milano, orasul declarat de impatimitii cumparaturilor ca fiind "capitala modei "europene. Dupa ce au umblat prin Italia, iar apoi prin Spania, unde au fost insotiti si de un grup de prieteni, ei au plecat sambata trecuta in Franta, de data aceasta singuri, ca doi porumbei, urmand a reveni in tara astazi.

Cuplul cel mai mediatizat si urmarit din show-bizz-ul romanesc a "fugit" practic pentru o bucata de vreme de pe plaiurile mioritice. Andreea Marin si Stefan Banica junior par a fi cei mai entuziasmati fani ai noului statut european pe care natia noastra l-a dobandit de curand, mai precis de la 1 ianuarie. Mai mult decat atat, pe cele doua vedete aderarea la marea familie europeana le-a prins in timp ce se aflau intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale Peninsulei Iberice.

Dupa cum este si normal, se poate observa ca predilectia spre turism a cuplului este una indreptata spre tarile de origine latina. Intorsi in tara pe data de 20 ianuarie, Andreea si Stefan nici nu si-au despachetat valizele (cum se spune ). Cei doi soti aveau programata o alta etapa a vacantei prelungite pe care au ales sa o transforme, dupa cum se pare, intr-o a doua luna de miere. Noua destinatie este una pe care cei doi au mai avut-o, nefiind la prima calatorie in Franta pe care o fac impreuna.