Totuși, neavand foarte multă experiență in domeniul afacerilor, cei doi recunosc că au fost ajutați de părinții lui Răzvan. "Imi petrec destul de mult timp la magazin, pentru că-mi place să văd cum iși aleg oamenii diverse bijuterii, cum le probează și cum li se citește bucuria in ochi atunci cand s-au decis pe care să o cumpere (...) In afară de asta, eu consider că bijuteriile sunt niște cadouri delicate și cred că atunci cand faci un astfel de cadou, pui și o parte din sufletul tău acolo", spune Iuliana Luciu.

Tanăra actriță este pasionată de aurul alb și de cel galben și incearcă să le insufle și clienților gusturile ei in materie de bijuterii. "Căutăm să avem in magazin cat mai multe modele unicat, astfel incat cel care achiziționează un model de la noi să se simtă special, să aibă impresia că acea bijuterie a fost creată special pentru el", a mai spus Iuliana.

Recent, in afară de inelul de logodnă, Iuliana a mai primit din partea logodnicului ei și a părinților lui o brățară, de care este foarte incantată, cu atat mai mult cu cat a primit-o pur și simplu, fără să fie o ocazie specială.