Ieri dupa amiaza, la orele prinzului, familia Iovan si-a botezat fiul, in virsta de trei luni si jumatate, la Minastirea Ghighiu. Slujba a fost oficiata de parintele Aureliu, paroh la catedrala din Ploiesti. Sotii Iovan au ales acest lacas sfint pentru ca, in acelasi loc, cei doi s-au cununat religios in urma cu patru ani.

Nasa micutului Albert Adrian este aceeasi de la nunta parintilor, respectiv Laura Motica, o foarte buna prietena a creatoarei de moda. Albert Adrian a fost cuminte pe toata durata slujbei, a plins putin cind a fost bagat in cristelnita si a primit impartasania fara sa scinceasca. Nasa i-a daruit bebelusului traditionalul trusou (de culoare crem), o bratara si un virf de creion, in chip de amuleta care sa-i poarte noroc, cel mai probabil intr-o cariera de viitor scriitor (cel putin asta i-a urat nasa, in "opozitie" cu sotul creatoarei de moda care spunea, in urma cu o luna, ca isi doreste ca fiul sau sa ajunga presedinte).

Botezul copilului familiei Iovan a fost sarbatorit de cei 60 de invitati in decorul intim de la Clubul Diplomatilor. Meniul a fost ales de Romanita si a cuprins urmatoarele: aperitiv, alcatuit din rosii cherry umplute cu brinza, dobos (rulada din sunca, unt si cascaval), file de hering, prosciuto, salam de Sibiu, somon fume, icre de Manciuria, legume asortate; mix de peste - somon si salau, stropit cu sos olandez si garnitura de legume (varza de Bruxelles si broccoli): berbecut la protap, mititei, ceafa si muraturi; tort, fructe, cafea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.