Miliardarul si sotia sa, Monica, anticipeaza ca vor fi din nou parinti in jurul datei de 21 decembrie 2007. Dorinta lui Irinel Columbeanu este sa-si dea copiii la scoala in aceeasi clasa, pentru a face "economie" la deplasarile cu barca peste lacul Snagov.

Dupa cea mai usoara nastere din istoria televiziunii, Monica Columbeanu s-a externat, sambata la pranz, din Spitalul "Elias", plecand impreuna cu micuta Irina la resedinta de la Izvorani.

Evident, miliardarul Irinel Columbeanu a fost prezent si la acest moment, luandu-si "la revedere" de la personalul medical cu promisiunea ca va finanta crearea unui centru de nastere subacvatica, unde ar urma sa nasca, din nou, la finele anului, Monica. Potrivit estimarilor facute de omul de afaceri, daca cel de-al doilea copil ar veni pe lume anul acesta, el ar putea sa-i dea la scoala pe amandoi chiar in aceeasi clasa. "As scuti drumurile cu barca peste lac, daca ar fi colegi", a glumit acesta. Pana atunci, insa, Irina va face echipa cu mama sa la cursurile de inot pe care le vor incepe in curand.

Dupa ce a inregistrat-o pe Irina la Primarie, Irinel Columbeanu a fost anuntat ca va primi si o indemnizatie de 8 milioane de lei pentru intretinerea fiicei sale pe o perioada de doi ani. Miliardarul a renuntat la ajutorul financiar de la stat, interesandu-se in schimb daca legile ii permit sa o faca pe fetita sa actionar la firmele sale. De indata ce Irina va avea firma sa, Irinel Columbeanu isi va da acceptul si ca fetita sa apara in spoturi publicitare

Adi Mutu, nas de "gura presei"

Dintre planurile mai concrete face parte si botezul, care va avea loc pe 27 mai, de ziua lui Irinel. Motivat de "gura presei", omul de afaceri i-a facut propunerea de a fi nasul fiicei sale fotbalistului Adrian Mutu. Acesta si-a dat acordul de principiu, insa Irinel Columbeanu nu a vrut un raspuns pe loc, acordandu-i "Briliantului" ragaz sa se consulte si cu sotia lui, Consuelo.