Ziaristi, echipa de la radio, sau fanii sai, au lasat deoparte orice retineri si inhibitii si s-au bombardat cu frisca timp de jumatate de ora, pana cand au terminat munitia, si-au distrus hainele si incaltarile si au transformat podeaua clubului intr-un adevarat patinoar.

"Ne-am batut parte in parte, sa fie foarte clar! M-au facut ei pe mine om de frisca, dar nici eu nu m-am lasat mai prejos", povesteste indignat Daniel Buzdugan, care era de nerecunoscut la finalul bataliei. Totusi, el a fost "aparat" de o armata de fete dezbracate din reviste colorate, care mai de care mai bataioasa, astfel incat niciun om dintre cei prezenti in club nu a scapat neatins. "Am avut si victime colaterale din pacate", spune Mihai Morar, colegul lui Buzdugan. "Un prieten de-ai nostri a alunecat pe podeaua acoperita cu frisca, a cazut si si-a dizlocat umarul, asa ca a ajuns de urgenta la spital", a adaugat acesta.

Bataia cu frisca a marcat si prezentarea oficiala catre publicul bucurestean a celui de-al treilea volum de farse - "Farsele lui Buzdugan" - "Intoarcerea lui Buzdugan".