Nicoleta Luciu s-a intors din sejurul oferit de iubitul sau pe insula San Martin, poleita cu un bronz exotic de origine tropicala. Primul loc unde Nicoleta a hotarat sa-si prezinte fanilor „luciul“ proaspat achizitionat din arhipelagul Caraibelor a fost clubul Dumars.

Vedeta trustului PRO nu este la prima aparitie in respectivul club. Aceasta are o colaborare periodica pentru evenimentele organizate acolo de patronul localului. Venita cu bateriile incarcate si cu chef vadit de munca, cantareata a intrat pe scena dupa o prezentare a la Madison Square facuta de Cosmina Pasarin. Prestatia Nicoletei nu s-a ridicat insa la nivelul vocalizelor eliberate cu atata generozitate de fosta sa colega din trustul PRO.

Dupa cum am mai spus, vedeta este lasata cam pe "cont propriu" in ceea ce priveste cariera sa muzicala, trustul Media Pro neimplicandu-se profund pe aceasta latura a carierei sale. Drept urmare, Nicoleta Luciu face si ea ce poate si ce o taie capul. Bineinteles ca fara un sfat profesional sau fara un impresar care sa isi rupa din timpul sau pretios pentru a-i urmari evolutia si a-i corecta greselile, va fi greu ca artista sa ajunga sa exceleze in acest domeniu.

Un spectacol, fie el si unul de club, are reguli de care trebuie tinut cont. Daca am vorbi in procentaje, un show reusit are in reteta de succes o proportie de 80% a urmatoarelor componente: costume de scena, lumini, coregrafie si sonorizare. Celelalte 20 de procente sunt apanajul interpretului care includ o voce buna, o piesa de succes si o buna comunicare cu publicul. Fara a fi subiectivi si cu nota cea mai sincera de impartialitate, Nicoleta s-a prezentat total nepregatita. In primul rand costumatia nu a fost nici pe departe una "de scena".

Desi a ales ceva care sa evidentieze calitatile fizice de care aceasta se bucura, "navodul" prins in jurul taliei pentru a lasa sa-i fie admirat trenul inferior dadea impresia de ieftin si de kitsch, iar topul pe care il purta nu reusea sa ascunda kilogramele in plus luate probabil in timpul vacantei. Atat ea, cat si dansatoarele sale pareau, datorita negrului total in care erau costumate, proaspat intrate in doliu. Cele doua fete care o "insotesc" (nu se poate spune ca danseaza) in spectacol nu exprima nimic. Probabil ca Nicoleta a fost sfatuita sa se puna in evidenta pe scena, dar nici in halul asta.

Dansatoarele sale nu au nimic in comun cu breasla din care pretind a face parte. Pe langa faptul ca nu au calitati fizice care sa atraga privirile (ambele nu trec 1.50 inaltime), profesional sunt varza. Nu au nici macar o coregrafie in sincron facuta pe tema melodiilor pe care solista le interpreteaza. Sa nu mai vorbim de faptul ca lenjeria intima de culoare roz a uneia dintre ele iesise dizgratios la vedere, in timp ce dansa. Mai mult decat atat, ele au intrat in ridicol atunci cand Nicoleta acoperea scena deplasandu-se, un lucru care in loc sa dea bine la impresia artistica, a dat foarte prost atunci cand acestea au inceput sa fuga pe ring dintr-un colt in altul pentru a o prinde pe solista, in loc sa ocupe o pozitie centrala si sa ramana acolo pentru a-si face treaba si sa-i lase acesteia rolul de a "transmite" apropierea de public.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.