Una dintre sutele de victime ale afacerii "MTS Leasing" e si vedeta de televiziune Rocsana Marcu. Blonda a pierdut banii pe care ii alocase pentru constructia unei vile in Baneasa, vazandu-se astfel nevoita sa se consoleze cu un apartament la bloc.

Vedeta Playboy a primit, in vara anului trecut, o grea lovitura financiara. Ea si-a pierdut toti banii investiti la firma de leasing imobiliar "MTS Leasing", cu care ar fi trebuit sa finalizeze constructia unei vile in cartierul Baneasa. Alaturi de alti 700 de pagubiti, Rocsana Marcu a luat calea justitiei pentru a-si recupera prejudiciul, dar, intre timp, a fost obligata sa ia o decizie privind ridicarea casei deja incepute. Blonda a renuntat definitiv la contract, anuland intelegerea si cu firma de constructii "Impact".

"Mi-a fost teama sa mai platesc"

"Mi-am pierdut increderea in toata lumea, dupa ce am vazut cum mi-au disparut banii de la "MTS Leasing". Am renuntat la intelegerea cu "Impact" si am preferat sa fac un nou credit bancar. Cu banii obtinuti mi-am cumparat un apartament in Mogosoaia. Mi s-a parut mai sigura aceasta varianta", ne-a declarat vedeta. Rocsana admite insa ca alte persoane au platit mai departe firma de constructii si au ramas cu vilele. Acesta este si cazul fostei sale prietene, modelul Andra Teodorescu: "Andra a platit in continuare banii la "Impact" si a pastrat vila. Dar mie mi-a fost teama". Rocsana si Andra au facut contractele cu "MTS Leasing" pe vremea cand erau inca in relatii foarte bune. "Am fost impreuna sa ne facem casele in 2005. Nici vorba sa se ia una dupa cealalta, asa cum s-a speculat", a precizat Rocsana, care nu a vrut sa dezvaluie suma pierduta, intrucat se afla in proces cu aceasta firma.

Ar fi platit vila in 20 de ani

Potrivit unor informatii publicate in presa la vremea respectiva, ea ar fi platit avansul minim si urma sa achite timp de 20 de ani o rata lunara de 300 de euro. Se pare ca pretul unei astfel de vile s-ar fi ridicat la 120.000 de euro. Dupa ce a pierdut banii la MTS, Rocsana a facut un credit ipotecar.

Si-a mutat cainii la prieteni

Printre altele, pierderea casei a insemnat pentru blonda de la emisiunea "Garito" si gasirea unui alt loc pentru cei doi caini ai sai. Renuntand la casa, ea a fost obligata sa isi mute animalele in curtea unor prieteni. "In afara de faptul ca nu e casa noastra, nu reprezinta nici un fel de problema. Le merge foarte bine acolo si eu ma duc din doua in doua zile la ei cu sacii de mancare. Deci nu le lipseste nimic", a spus vedeta.

Andra nu mai e vecina Rocsanei

Dupa ce au pus capat prieteniei lor in urma cu un an, Rocsana si Andra Teodorescu nu vor mai fi nici vecine, asa cum planificasera in vremurile bune.
Patroana unei agentii de modeling si de organizari de evenimente, Andra a preferat sa plateasca diferenta de bani si sa ramana cu vila din Baneasa, in timp ce fosta ei amica a marsat pe o varianta mai accesibila la pret: un duplex in Mogosoaia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.