Initial, Mutu ceruse instantei reducerea pensiei de intretinere pentru fiul sau, Mario, care acum este de 2.500 de euro, dar si incredintarea copilului. Imediat, Alexandra a contraatacat si a cerut si ea marirea pensiei. Daca nu va avea castig de cauza in ceea ce priveste custodia copilului, Mutu poate obtine macar o
micsorare a pensiei de intretinere. Astfel de cereri se pot face atunci cand cresc nevoile minorilor, dar si veniturile celui in cauza. In speta, toate argumentele par a fi de partea fotbalistului. Mutu are acum o fetita, Adriana, iar salariul sau la Fiorentina e mult mai mic fata de cel pe care il avea cand evolua la Chelsea Londra.

La termenul de ieri a fost prezenta doar Alexandra, motiv pentru care judecatorii au amanat audierea celor doi.

"Vreau doar sa-mi intretin copilul, nu pe Alexandra si pe amantul ei. Pentru Mario imi dau si ochii din cap. Alexandra profita si vrea doar sa traiasca pe picior mare, eventual sa mai si stranga niste bani. Vrea sa se imbogateasca, nu sa intretina copilul", ne-a declarat Adrian prin intermediul avocatului sau, Florin Gatejan. Tot prin reprezentantul sau, Mutu ii va cere explicatii Alexandrei pentru suma de 2.500 de euro pe care i-o trimite lunar. "Sunt aproape o suta de milioane de lei de care dispune fosta sotie, bani pe care trebuie sa-i justifice in intretinerea copilului. Si Adrian e curios sa vada cum cheltuieste Alexandra 2.500 de euro lunar", ne-a spus avocatul.

Primul copil al cuplului Consuelo- Mutu s-a nascut in luna iunie, intr-o clinica din Miami. A urmat apoi botezul micutei Adriana, care a fost unul dintre cele mai mai mediatizate evenimente mondene ale anului, pentru care s-au cheltuit peste 50.000 de euro.

Carlo Cancellieri e logodnic italian!

Alexandra Dinu s-a logodit cu Carlo Cancellieri anul trecut, chiar de ziua ei de nastere, adica pe 3 ianuarie. Petrecerea a avut loc la un restaurant de fite din Roma unde cavalerul i-a si oferit inelul de logodna. Frumoasa blonda a acceptat pe loc cererea in casatorie. Cancellieri a avut probleme financiare majore in 2004 si nu si-a platit taxele catre asociatie. Din acest motiv, el a fost radiat la acel moment din evidenta Asociatiei Consultantilor de Investitii din Italia.