Irinel Columbeanu nu a stat la spital in noaptea de miercuri spre joi seara dupa ce Monica a nascut, a afirmat chiar el intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o ieri.

La cererea sotiei sale, care a presupus ca el este destul de obosit, Irinel a plecat in jurul orei 24.00, spre resedinta de la Snagov. Oricum, desi ar fi vrut, nu era pregatit sa-si petreaca noaptea la spital.

Familia Columbeanu s-a inscris la un spital particular cu circuit inchis, care nu are decat 1500 de membri. Pentru a beneficia de serviciile acestei clinici, cei doi platesc impreuna pe an suma de 6.000 de euro. Pentru sarcina Monicai, familia Columbanu a achitat o suma suplimentara, respectiv 10.000 de euro. Prin urmare, nasterea fetitei lui Columbeanu l-a costat pe acesta 13.000 de euro. Acum ca Irina s-a nascut, Irinel va trebui sa plateasca si pentru micuta un abonament de 4.000 de euro pe an. Bineinteles, contra acestei sume, Monica si Irina au parte de ingrijire 24 de ore din 24, urmand ca atunci cand ies din spital sa beneficieze non-stop de serviciile unei asistente si de o Salvare.

"Nu vrem un copil rasfatat"

Irinel a mai spus ca era foarte nerabdator sa devina tata si se gandeste serios ca in viitorul apropiat sa mai faca si un baiat. Avand in vedere ca si Monica isi doreste mai multi copii, in spirit de gluma, Irinel a prezizat ca spera ca va reusi sa umple cele 13 camere ala casei sale. Referitor la Irina, Columbeanu a spus ca isi doreste ca fata sa sa nu fie un copil rasfatat si ca i se pare mare lucru sa poti invata un copil de mic sa lupte pentru ceea ce vrea, chiar daca de exemplu, isi doreste o para.

In starea de euforie in care se afla acum, Monica nu isi doreste o bona pentru micuta Irina. Ea deja si-a propus sa aiba singura grija de ea si chiar sa o ia cu ea la cursurile de la facultate. Putin mai sceptic din acest punct de vedere, Irinel nu s-a abtinut sa nu comenteze: "Sa vedem cat o va mai tine pe Monica acest curaj". Referitor la botezul micutei, Irinel a spus ca este posibil sa-l faca chiar de ziua sa de nastere, pe data de 27 mai. Cat despre nasii de botez, cuplul nu este inca hotarat, avand mai multe variante in acest sens. Una dintre acestea ar fi familia Mutu, avand in vedere ca atat Monica cat si Consuelo, sotia lui Adrian, au in comun pasiunea pentru copii. Desi fetita abia s-a nascut, Irinel a si inceput sa se gandeasca la viitorul ei. Astfel, el a mentionat ca ar prefera ca Irina sa mearga la scoala din "sat", cu barca, chiar daca va avea si posibilitatea sa studieze in strainatate.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.