Angelina Jolie si Brad Pitt au luat decizia de a se muta la New Orleans (Louisiana) pentru a scapa de paparazzi si de atentia constanta din partea presei de care aveau parte la Los Angeles, informeaza miercuri IMDb.com consultat de Rompres.


Brad Pitt lucreaza in prezent la filmul "The Curious Case Of Benjamin Button" chiar in Louisiana, motiv pentru care el si Angelina Jolie au cazut de acord sa achizitioneze o noua resedinta in celebrul French Quarter din New Orleans. "Ne place foarte mult la New Orleans, iar copii nostri vor urma scoala in acest oras", a declarat Angelina Jolie pentru publicatia US Weekly. De asemenea, conform presei americane cuplul Brad Pitt - Angelina Jolie tinde sa se transforme intr-o familie de moda veche in care barbatul munceste iar femeia are grija de copii. In timp ce Brad Pitt se afla pe platourile de filmare, Angelina Jolie isi ia in serios rolul de mama pentru cei trei copii Maddox, 5 ani, Zahara, 2 ani si Shiloh in varsta de 7 luni. Prin mutarea lor la New Orleans, Brad Pitt si Angelina Jolie spera si sa atraga atentia asupra regiunii devastate de uraganul Katrina.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.