Creatoarea de moda s-a nascut si a crescut in Statele Unite, a studiat designul vestimentar la Paris si lucreaza, de cateva luni, la "resedinta" de la New York a celebrului designer Marc Jacobs. Pentru ca se invarte in cercuri high-class, Maria a avut ocazia nu doar sa intalneasca o multime de vedete, ci chiar sa iasa impreuna cu ele in cafenele si cluburi de fite din "orasul care nu doarme niciodata". Daca, prin toamna anului trecut, Maria s-a distrat intr-un bar cu Donna Karan, sfarsitul lui 2006 a prins-o pe fosta iubita a lui Chivu in compania altor trei staruri de talie mondiala, Lindsay Lohan, Queen Latifah si Kelly Rowland. Maria a savurat apoi o cafea, dupa cheful de Revelion, in compania actritei Scarlett Johansson.

A facut Revelionul pe plaja

Anul acesta, Maria si-a petrecut Revelionul in Miami, impreuna cu iubitul ei din America si cateva prietene, la hotelul de lux Ritz Carlton, unde au fost cazati Ilie si Amalia Nastase, dar si magnatul Ion Tiriac. Desi au petrecut mult timp impreuna in acest mini-sejur, pe Maria miezul noptii a prins-o separat de fostii tenismeni, ea alegand localul de fite "Delano", frecventat de multe vedete de la Hollywood.

Cea care a fost aleasa sa faca numaratoarea inversa a ultimelor secunde pana la trecerea in 2007 a fost Lindsay Lohan, o actrita de generatie noua in Cetatea Filmului. La aceeasi petrecere au mai fost si artista de comedie Queen Latifah si Kelly Rowland, fosta colega cu Beyonce in formatia Destiny’s Child. Maria a ramas la petrecere pana spre dimineata si, pentru ca vremea a fost calduroasa, a facut plaja in prima zi a noului an, dar fara iubit, intrucat acesta lucra pe data de 2 ianuarie si trebuia sa se intoarca la New York.

Sesiune de cumparaturi la Paris
Dupa Revelionul de la Miami, Maria a revenit pentru cateva zile la New York, unde, intr-una din zile, a avut ocazia sa o cunoasca, la o cafea, si pe faimoasa Scarlett Johansson. Obisnuita sa se plimbe de pe un continent pe altul, Maria s-a imbarcat apoi cu destinatia Paris. Ea a facut turul magazinelor, alaturi de cateva prietene care traiesc in capitala Frantei, profitand de reducerile de sezon. Vedeta a venit, apoi, in Romania, pentru a participa, alaturi de parintii ei, la botezul fiicei lui Ilie Nastase, Cadou de la Tiffany’s pentru Emma Nastase

Pentru ca se afla in drum spre Romania, Maria nu a fost prezenta la ceremonia religioasa a botezului Emmei Nastase, dar s-a revansat, in schimb, la petrecerea data de tenisman dupa slujba de la biserica, la un restaurant din Cartierul Francez. Creatoarea, care a purtat, la petrecere, o creatie Lanvin, a cumparat, de la magazinul Tiffany’s din New York, un pieptanas din argint, pe care i l-a facut cadou micutei Emma: "Nu am dorit sa-i cumpar haine, i-am luat aceasta bijuterie, care va ramane in timp si va fi o amintire frumoasa".