Cu ocazia contractelor pe care le-a avut de onorat de Sarbatori, Delia Matache a intrat in contact cu foarte multi organizatori de spectacole.

Invartindu-se in lumea aceasta, artista a fost socata sa afle ca cineva ii vrea raul. Nu o data a primit telefoane de la clienti in care era intrebata, dupa incheierea intelegerii, daca va ajunge la cantare. Intrigata de tonul intrebarilor de acest gen, Delia a
facut cateva sapaturi si a aflat ca exista o serie de impresari din lumea buna a muzicii romanesti care o saboteaza si lanseaza zvonuri nefavorabile de cate ori au ocazia pentru a o inlatura de pe lista favoritilor. "Am auzit din mai multe surse ca aceste persoane "binevoitoare" merg la organizatori si incearca sa-i convinga sa nu ma cheme la spectacole pentru simplul motiv ca sunt neserioasa si obisnuiesc sa dau tepe.

Cu toate acestea, lumea care ma cunoaste stie ca nimic din lucrurile astea nu este adevarat si tocmai de aceea ma suna sa ma avertizeze ca sunt tinta unor atacuri nefondate", ne-a declarat Delia. Desi este "lucrata" pe la spate, cantareata continua sa aiba succes si asta in ciuda faptului ca in momentul de fata nu are impresar si se reprezinta singura in cadrul discutiilor pentru semnarea contractelor. De fapt, nici ea nu stie in ce masura i-au afectat activitatea toate aceste barfe: "Poate ca din cauza lor, multi care aveau intentia sa ma cheme nu au mai facut-o. Insa nu stiu nimic sigur. La urechile mele nu au ajuns inca astfel de informatii. Oricum ar fi, nu voi sta cu mainile in san".

Anda, barfita de organizatori

Anda Adam e trecuta si ea pe lista neagra a impresarilor. Ea e una dintre cantaretele care e barfita frecvent de catre acestia. Cativa dintre organizatorii de spectacole ii pun in carca vedetei neseriozitatea, acuzand-o ca intarzie la spectacole, atat la cele din tara, cat si din Bucuresti.