Chiar daca a scapat de procesul cu actrita italianca Yvonne Sci, careia i-a platit 390.000 de dolari despagubire pentru ca a agresat-o, topmodelul Naomi Campbell (36 de ani) n-a pus punct neplacerilor cu justitia.

Ea a avut fost condamnata de tribunalul din Manhattan la cinci zile de munca in folosul comunitatii, dupa ce a fost reclamata de fosta menajera, Ana Scolavino, ca a lovit-o cu telefonul mobil. "Am aruncat celularul prin camera si am nimerit-o pe ea", a fost explicatia data de Naomi judecatorului, potrivit ziarului "Blick". Topmodelul continua sa sustina ca nu si-a lovit angajata intentionat si ca n-ar fi vorba de un acces de furie necontrolata, cum i s-a mai intamplat si-n alte ocazii, de a fost obligata sa urmeze o terapie comportamentala.

Cearta dintre Naomi si Ana ar fi izbucnit de la o pereche de blugi pe care cea supranumita "pantera neagra" a podiumurilor de moda nu a mai gasit-o. Naomi si-a invinovatit menajera ca a furat jeansii, aruncand in ea cu telefonul. Din cauza loviturii primite, Ana a avut nevoie de ingrijiri medicale la cap, in valoare de 363 de dolari. Naomi Campbell a mai fost acuzata in cateva randuri de comportament violent cu angajatii sai. Astfel, Gaby Gibson, menajera modelului britanic de origine romana, a sustinut ca aceasta a insultat-o numind-o "romanca proasta" si a hotarat sa se adreseze justitiei chiar inainte de un alt proces deschis la Curtea Penala din Manhattan, in care Campbell a fost acuzata ca ar fi lovit o alta angajata.

Fosta asistenta a modelului, Amanda Brack, a dat-o si ea in judecata pe frumoasa englezoaica pentru abuz verbal si fizic. Campbell a ajuns in fata justitiei si in 2000, cand a pledat vinovata de lovirea, tot cu un telefon, a secretarei Georgina Galani. Supermodelul a platit atunci lui Galani o suma ce nu a fost facuta public. Acum, ca sa n-o vedem pe frumoasa negresa maturand pe strada, cum a patit cantaretul Boy George, avocatul ei, David Breitbart, a cerut instantei sa n-o expuna pe Naomi umilintei publice.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.