Cea de-a 64-a editie a Galei Premiilor "Globul de Aur 2007" s-a desfasurat luni noaptea, la "Beverly Hilton Hotel" din Beverly Hills. Ca de fiecare data, ceremonia a reprezentat o adevarata demonstartie de fast si de stralucire specific hollywoodiana.

Marele castigator al serii la categoria lung-metraje a fost cu siguranta filmul "Dreamgirls" de Bill Condon, premiat la trei categorii: cel mai bun film-comedie/musical, cea mai buna actrita in rol secundar- Jennifer Hudson si cel mai bun actor in rol secundar - Eddie Murphy.

La randul sau, comicul britanic Sacha Baron Cohen, protagonistul controversatului film "Borat", filmat si in Romania a primit premiul pentru "Cel mai bun actor intr-un musical sau comedie". in maniera-i caracteristica, Cohen a multumit colegului sau Ken Davitian care i s-a asezat pe fata intr-o scena de wrestling in pielea goala.

Cea mai premiata actrita din cadrul ceremoniei a fost Helen Mirren. Aceasta a obtinut doua trofee, "Cea mai buna actrita intr-un film", pentru rolul din "The Queen", si "Cea mai buna actrita intr-o serie de televiziune", pentru "Elizabeth I". De asemenea, Meryl Streep a primit premiul pentru "Cea mai buna actrita intr-un musical sau comedie", pentru rolul din "Diavolul se imbraca de la Prada" (The Devil Wears Prada), acesta fiind al saselea Glob de Aur din cariera actritei. Cel mai bun actor de drama a fost desemnat Forest Whitaker, pentru rolul din "The Last King of Scotland", desi favorit era considerat Will Smith pentru "in Cautarea Fericirii".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.