Superstarul David Beckham ar trebui sa se apuce de actorie. Aceasta este parerea creatorului de moda Giorgio Armani, care considera ca vedeta engleza ar face treaba buna la Hollywood. "Cred ca a facut ce trebuia venind la LA Galaxy si cred ca vrea sa devina actor, nu fotbalist", a spus designerul. Beckham ar putea fi urmat in "Cetatatea filmului" de cel mai mediatizat jucator roman, Adrian Mutu, coleg cu englezul intr-un spot publicitar pentru o bautura racoritoare.

"Averea" i-a venit in ajutor fotbalistului Fiorentinei si, dupa ce l-a consultat pe regizorul Stere Gulea, acesta poate sa ii indice "Briliantului" ce fel de roluri i s-ar potrivi. "Mutu arata bine, da bine si pe sticla, are sarm. Cred ca ar putea sa joace intr-un film... Dar nu ceva complex. Eventual, sa se joace pe el sau poate chiarsa intruchipeze un personaj negativ. Are imagine de baiat rau", ne-a spus regizorul. Stere Gulea considera ca un film in care Adi Mutu sa aiba unul din rolurile principale ar atrage foarte multi oameni in salile de cinema: "In mod sigur, daca s-ar face un film in care sa joace Mutu, audienta ar creste considerabil. Lumea vine din curiozitate. Sa vada cum se descurca Mutu, cum arata in film, nu neaparat sa-i aprecieze talentul sau calitatile actoricesti, care, intre noi fie vorba, nu stiu daca exista sau nu la el".

Nu numai fotbalistii ar trebui sa-si largeasca orizontul si sa-si indrepte atentia spre lumea filmului. Stere Gulea considera ca presedintele LPF, Dumitru Dragomir, ar fi cel mai tare actor din fotbalul nostru. "Corleone este o figura aparte. Cum se schimonoseste el, cum gesticuleaza, e clar ca ar fi un actor bun din punct de vedere interpretativ. Nu stiu ce rol i s-ar potrivi mai bine, dar cred ca ar putea incerca o gama mai larga de personaje. Sigur, el e numarul unu din acest punct de vedere", a spus regizorul.

Din punct de vedere al calitatilor actoricesti, Gigi Becali le da clasa tuturor. Cel putin asa sustine Stere Gulea, care este sigur ca latifundiarul nu ar avea rival. "Ai impresia ca Becali e nascut pentru a fi mereu in centrul atentiei - la televizor, in mijlocul oamenilor. Si cand merge, iti lasa impresia ca el este tot pe scena. Sunt sigur ca ar putea sa joace orice rol si sa intre in pielea oricarui personaj. Din cate mi-am dat seama, are capacitatea asta, pentru ca el mai mult joaca niste roluri in viata", crede regizorul.

Cine i-a "furat" rolurile lui Mutu

- Anthony Hopkins (Tacerea mieilor)
- Al Pacino (Avocatul diavolului)
- James Dean (Rebel fara cauza)
- Clint Eastwood (Bunul, raul si uratul)
- Robert De Niro (Baieti buni)

"Chivu ar juca personaje pozitive"

Cristi Chivu ar fi ideal pentru rolurile de cuceritor
Daca Adrian Mutu ar fi perfect pentru un rol negativ, cineastul a gasit si fotbalistul roman potrivit pentru un rol pozitiv intr-un film la Hollywood.

"Cristi Chivu cred ca ar avea succes sa interpreteze un personaj pozitiv. Sa fie el omul bun - oricum, imaginea sa ii permite acest lucru. Este tipul cuminte, care nu deranjeaza pe nimeni si nu face prostii", crede Stere Gulea. Potrivit regizorului, nici Claudiu Niculescu nu ar trebui sa stea departe de camerele de luat vederi, el fiind unul dintre barbatii bine din fotbalul autohton.

Cat despre David Beckham, regizorul a comentat: "Este vorba de imaginea si marca Beckham, in niciun caz de talentul sau in acest domeniu. Lumea se va inghesui sa vada filmele in care apare, pentru ca este un barbat cu trasaturi frumoase si cu mare priza la public - in special la publicul de sex feminin".

Ce roluri a ratat Chivu

- Neo (Matrix)
- Oskar Schindler (Lista lui Schindler)
- John McClane (Greu de ucis)
- Gandalf (Stapanul inelelor)
- Jack Dawson (Titanic)


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.