Parlamentarul britanic Lembit Opik a marturisit ca relatia sa cu romanca Gabriela Irimia nu este una bazata pe pasiune carnala, ci pe o potrivire intelectuala de invidiat.

Relatia dintre politicianul liberal-democrat si jumatatea trupei Cheeky Girls se incapataneaza sa acapareze atentia presei internationale. Dupa mai multe luni de tacere, parlamentarul Lembit Opik a iesit la rampa cu cateva dezvaluiri cel putin surprinzatoare despre idila sa cu Gabriela. In interviul de opt pagini acordat publicatiei "Hello", acesta a declarat ca nu fizicul si tineretea au fost armele cu care l-a cucerit romanca, ci... intelectul.

"Relatia noastra nu e bazata pe sex, ci mai degraba pe o buna comunicare. Este o relatie de intelect, o intalnire a mintilor, lucru pe care il gasesc cu adevarat interesant si atragator", a spus Opik. Reprezentant al Tarii Galilor si Irlandei de Nord, deputatul a negat, de asemenea, ca ar fi deranjat de diferenta considerabila de varsta ( 17 ani) dintre el si iubita lui. "Nu cred ca varsta este un impediment. Te uiti la persoana, nu la certificatul de nastere. Plus ca Gabi este foarte matura din punct de vedere emotional, chiar daca are doar 24 de ani", a precizat parlamentarul, care s-a simtit jignit de faptul ca o parte a presei l-a catalogat drept

Gabriela si Lembit Opik au fost si protagonistii unui pictorial, realizat intr-un hotel, lasandu-se fotografiati in ipostaze foarte tandre.

Componenta trupei Cheeky Girls a confirmat spusele iubitului ei, sustinand ca iubirea lor se bazeaza pe atractia intelectuala. "Intrebata insa daca Lembit este prima ei mare dragoste, aceasta nu a putut da un raspuns convingator. "Eu asa sper", a replicat zgarcita Gabriela.

Cantareata si iubitul ei au mai precizat ca nu s-au indragostit pe data de 23 octombrie, asa cum s-a scris in presa britanica, ci o luna mai tarziu, pe data de 27 noiembrie, la balul anual al Asociatiei bolilor neuronale de la Londra.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.