Manechinul Naomi Campbell s-a prezentat ieri in fata tribunalului, recunoscand ca si-a lovit menajera cu telefonul mobil, informeaza Reuters.
Astfel, conform Reuters, fotomodelul va ispasi o pedeapsa de cinci zile de munca in folosul comunitatii pentru ca a atacat-o pe Ana Scolavino, menajera angajata inaintea romancei Gabi Gibson, si va plati o amenda de 363 de dolari.

Cu toate ca initial conflictul din iunie, care o avusese ca victima pe romanca, a capatat o amploare surprinzatoare, Gabi Gibson declarand presei in repetate randuri faptul ca vedeta o jignea spunandu-i "romanca proasta", instanta judecatoreasca din Manhattan nu a luat in considerare aceste aspecte clasand dosarul. Aparata de avocatul David Breitbart, Naomi Campbell nu a mai reusit sa-i induplece si de aceasta data pe juratii care au tinut cont ca manechinul nu se afla la prima abatere de acest gen. Mai mult decat atat, cazul romancei a fost punctul forte al acuzarii, care a demonstrat ca manechinul "are un comportament deosebit de violent fata de angajati".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.