Anca Badiu, fosta componenta a trupei Class declara despre ea ca este o persoana foarte fidela si chiar ca ar fi in stare sa renunte la muzica daca ar intalni barbatul vietii sale.

Cu toate acestea, se pare ca Anca nu s-a intalnit pana acum cu o astfel de situatie, astfel incat sa fie pusa sa aleaga intre cariera muzicala si viata de familie.

Pana acum, viata sentimentala a Ancai nu a fost totusi foarte mediatizata. Anca a trait o parte a vietii sale in Italia, unde chiar s-a casatorit cu un cetatean italian. Insa relatia nu a mers tocmai bine, astfel incat cantareata s-a hotarat sa divorteze. Numai ca procedurile de divort in Italia sunt foarte dificile, iar o despartire oficiala dureaza aproximativ patru ani de zile. Totusi, Anca a depasit cu bine momentul si este foarte fericita ca a incheiat cu bine acest divort la sfarsitul anului trecut.

Aceasta nu este singura schimbare fericita din viata Ancai. Dupa despartirea de trupa Class, ea se va relansa in muzica solo foarte curand, sub numele de scena Anka. Ea a inceput sa lucreze la acest proiect solo de anul trecut, dar nu a vrut sa dezvaluie foarte multe detalii pana la finalizarea acestuia. Primul sau single de numeste "Nopti de dor" si beneficiaza deja de un videoclip de exceptie, care a costat aproximativ 30.000 de euro. In luna februarie, Anka va lansa si primul album din cariera solo, de care este foarte multumita si la care a lucrat cu mai multi compozitori foarte cunoscuti din tara.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.