Rocsana Marcu a platit 78 RON pentru o cursa de cativa kilometri

Mai multe persoane publice din show-biz-ul romanesc au avut de suferit la inceputul acestui an din cauza accidentelor sau din cauza noului Cod Rutier. Printre acestea se numara prezentatoarea tv, Rocsana Marcu, care a fost implicata miercurea trecuta intr-un accident de circulatie si cantaretele Cream si Delia Matache care au fost amendate si carora le-au fost suspendate permisele de conducere.

Desi nevinovata pentru accidentul in care a fost implicata, Rocsana Marcu marturiseste ca pagubele masinii pe care ea o conducea, un Saab (autoturism suedez) se ridica la peste 20.000 RON. Noroc ca are asigurare si ca nu trebuie sa plateasca acesti bani din propriul buzunar. In schimb, soferul care a produs accidentul, avand o Dacie destul de veche, nu va trebui sa plateasca pentru repararea masinii sale decat 1.500 RON.

Rocsana are aceasta masina de sase luni si permis de conducere de cativa ani buni. Insa, pana acum nu a mai fost implicata in niciun astfel de incident rutier. Prezentatoarea isi aminteste ca in momentul producerii accidentului, nici nu a vrut sa iasa din masina, crezand ca botul acesteia este profund distrus. Ba chiar a stat in autoturism pana in momentul in care la locul accidentului a venit politia. "Momentul respectiv a fost de groaza. Am auzit bufnitura, m-am speriat ingrozitor si nu am vrut sa ma dau jos din automobil. Stiam ca am o masina sigura, rezisteanta, insa credeam ca este complet distrusa. De fapt, imi era frica de ceea ce urma sa constat", isi aminteste Rocsana. Ea este acum destul de linisita, avand in vedere ca nu trebuie decat sa-i schimbe aripa si inca ceva la directia masinii. Piesele au fost alese, iar toate aceste reparatii necesare se vor finaliza in aproximativ doua saptamani.

Pana cand isi va putea lua inapoi masina de la service, Rocsana este nevoita sa mearga cu taxi-ul. Dar se pare ca ghinioanele o urmaresc in continuare si chiar ieri a trecut printr-un incident total neplacut, si mai ales costisitor cu un taximetrist. Astfel, ea s-a urcat intr-un taxi de la Piata Romana si a facut marea greseala sa nu se uite la pretul afisat, care era aproximativ de 9 RON pe kilometru. Prin urmare, cursa de la Piata Romana si pana in Militari a "usurat-o" pe Roxana de 78 RON. Evident, a trebuit sa plateasca, deoarece tariful era totusi afisat, cu litere de-o schioapa, ce-i drept.

De altfel, aceasta nu este singura ei experienta neplacuta in ceea ce priveste mersul cu taxiurile. Ea isi mai aminteste ca a mers o data cu un taximetrist care scuipa si injura tot timpul, in timp ce, cu alta ocazie, un altul i-a reprosat ca il pune sa traverseze Bucurestiul la o ora de varf.

Delia si Cream, pietoni pentru 30 de zile

Desi s-a intamplat in zile diferite, atat Delia Matache cat si Claudia Pavel, alias Cream, au ramas fara permis de conducere dupa ce au ignorat culoarea rosie a semaforului in zona Pietei Romane din Capitala. Delia a fost extrem de indignata, sustinand chiar ca are patru martori care au vazut ca atunci cand ea a trecut cu masina, semaforul avea culoarea verde.

Desi s-a ales cu permisul suspendat, ea s-a enervat foarte rau si a vorbit foarte dur cu politistii care au amendat-o. Atat ea cat si Cream au depus cate o contestatie, sperand sa-si ia permisul inapoi cat mai repede. Insa, pana atunci, sunt nevoite sa circule cu o dovada inlocuitoare. In cazul in care contestatiile vor fi respinse, acestea vor trebui sa sustina din nou un examen de conducere cu 15 intrebari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.