Muzicienii au inceput sa se agite pentru a participa la concursul Eurovision. Se vehiculeaza deja nume cunoscute din lumea muzicala care si-au inscris piesele.
Se zvoneste prin tirg ca baietii de la 3-rei Sud-Est au o piesa foarte buna, Anda Adam, Andra si Delia sint si ele printre concurenti. Eurovisionul de anul acesta isi propune sa adune piese valoroase, iar cea mai buna sa mearga, in 27 mai, la Helsinki, in Finlanda, unde va avea loc concursul. Toate piesele scrise vor fi jurizate intr-o prima faza, cea din 17 ianuarie, de un juriu format din reprezentanti ai presei scrise, posturilor de radio, compozitorilor, Caselor de discuri si TVR.

In urma acestei jurizari, vor fi alese 24 de melodii care vor intra in semifinale. Vor exista si anul acesta 2 zile ale semifinalelor (27 ianuarie si 3 februarie), la fiecare urmind sa participe cite 12 melodii. Cele mai bune piese din fiecare semifinala, alese de un juriu de specialitate, dar si de televoting, vor intra in faza finala. Ponderea televotingului va fi de 50%, iar votul juriului la fel. Marea finala la care participa melodiile cistigatoare (12) se va desfasura pe 10 februarie 2007, iar concursul se va transmite in direct la TVR. In acest an, Romania este calificata direct la Eurovision datorita locului patru obtinut.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.