Bai, dar ce probleme de logica a inceput Busu sa le dea baiatului si fetei de la stirile matinale ale PRO TV. I-auziti una: "Un prieten de-al meu, care inchiria casete video, nu derula casetele si era, de fiecare data cind le ducea inapoi, taxat cu 20.000 de lei in plus. La un moment dat, desi nici firma de inchiriat casete nu si-a schimbat politica, nici el nu si-a schimbat obiceiul, n-a mai fost taxat in plus".

Ei, si-acuma sa vedeti care era raspunsul: prietenul lui Busu si-a cumparat DVD Player, de-aia n-a mai avut probleme cu derulatul casetelor. Pam, pam! Pai, asta-i problema de logica, nene? Sa i se angajeze repede lui Busu un consultant in domeniu, altfel tare mi-e teama ca o s-o aud si p-aia cu prietenul care a suferit fiindca ii consuma masina prea multa benzina, pina intr-o zi in care n-a mai suferit pentru benzina, fiindca si-a schimbat masina cu una care ii consuma prea multa motorina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.