Kylie Minogue, cea mai stilata femeie din lume
Cantareata australiana Kylie Minogue a primit titlul de cea mai stilata femeie din lume din partea revistei Glamour, surclasand-o pe vedeta Kate Moss.
Minogue, in varsta de 38 de ani, a fost recompensata pentru noul ei look sofisticat "sic parisian" cu care a aparut dupa o perioada in care s-a tinut departe de lumina reflectoarelor din cauza unui cancer la san. "Am vazut o Kylie mai noua si mai blanda", a indicat Jo Elvin, editorul revistei, care a laudat "stilul ei personal clasic". Fotomodelul Kate Moss, lidera in alti ani in acest top, s-a situat abia pe pozitia a patra, in timp ce iubitul acesteia, cantaretul Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, a obtinut titlul de cel mai prost imbracat barbat.

Pe pozitia a doua s-a plasat Victoria Beckham datorita abordarilor indraznete in ceea ce priveste moda feminina.

Printre alte celebritati care au intrat in acest top se numara starul pop Gwen Stefani si actritele Sienna Miller si Rachel Bilson.

Britney Spears, lider in topul celor mai prost imbracate vedete

Cantareata Britney Spears conduce, la egalitate cu prietena sa Paris Hilton, pentru al doilea an consecutiv topul celor mai prost imbracate vedete realizat de un critic de moda temut de la Hollywood, supranumit "Dl Blackwell". Spears si Hilton, ambele in varsta de 25 de ani, "nu au nici un stil si nici un simt al modei", a declarat acest critic ale carui pareri sunt lege la Hollywood de aproape o jumatate de secol.

In acest infam clasament locul trei este ocupat de sotia printului Charles, Camilla Parker-Bowles, supranumita "ducesa de sans-chic", iar aceasta este urmata in top de starleta amatoare de petreceri Lindsay Lohan, in varsta de 20 de ani, "adorabil de deplorabila".

Cantaretele Christina Aguilera ("vulgara, fara clasa") si Mariah Carey ("regina kitsch-ului catastrofic") au fost supuse si ele sarcasmului "D-lui Blackwell". Pe lista neagra au mai fost incluse cantareata Paula Abdul si actritele Sharon Stone, Tori Spelling, Sandra Oh si Meryl Streep.

Doar pentru a castiga si niste prieteni, criticul de moda face in fiecare an si o lista a celor mai "fabuloase" zece staruri. Printre fericitele castigatoare se numara actritele americane Angelina Jolie, Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise si "nevasta disperata" Marcia Cross. Britanicele Helen Mirren ("The Queen") si Kate Winslet ("Titanic") stau alaturi de cantaretele americane Beyoncé Knowles si Barbra Streisand, de politiciana democrata Nancy Pelosi, printesa Charlotte de Monaco si top modelul german Heidi Klum.